דייסת שיבולת שועל קרה בטעם קפה

המנה היא מנה זוגית או שניתן להכין ולשמור 1/2 מכמות הדייסה במקרר עד יומיים מרגע ההכנה 🙂

לדייסה תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
1 כוס שיבולת שועל דקה ללא גלוטן
2 כפות זרעי ציה/ פשתן
1 כוס חלב שיבולת שועל/ אחר
1/4 כוס+ כף אספרסו (או קפה נמס)
1 כף תמצית וניל
1 כף מייפל טהור
.
טופינג:
1/2 בננה בשלה, 1-2 קוביות שוקולד מריר לאדם, 1 כפית חמאת בוטנים ומעט קקאו אורגני/ אבקת קינמון

אופן ההכנה:
○ תחילה נשים בקערה את השיבולת שועל ונוסיף את החלב לבחירתכם
○ נוריד מנת אספרסו חזקה כפי שתרצו ונוסיף לקערה (1/4 כוס + 1 כף) או שנמיס קפה במים רותחים:)
○ נוסיף את תמצית הוניל, מייפל וזרעי הציה ונערבב טוב טוב!
○ נכניס למקרר לשעתיים לפחות או ללילה ובאמצע נדאג לערבב את הגיסה טוב!
○ לאחר שעתיים או בבוקר למחרת, נוסיף פרוסות בננה או כל פרי שתרצו, את השוקולד וחמאת הבוטנים
○ אופציה- לפזר מעל מעט קקאו

תפריט נגישות