מי אני?

היי! אני לין, נעים מאוד!
איזה כיף שהגעתם לכאן!
אם אתם אוהבים אוכל טעים וללא גלוטן;), כנראה שהגעתם למקום הנכון😊
באתר שלי תוכלו למצוא מגוון מתכונים ללא גלוטן (חלקם טבעוניים/ ניתן לטבען). בנוסף לכך, תוכלו לעיין בהמלצות שלי לבתי קפה, יקבים, מסעדות וברים, בארץ וגם בעולם, בהם מציעים גם אופציות ללא גלוטן.


איך הכל התחיל?:)
לפני 6 שנים, ממש לאחר השחרור מהצבא, גיליתי שיש לי רגישות לגלוטן וללקטוז.
באותן שנים, המודעות לאוכל ללא גלוטן הייתה נמוכה ולכן החלטתי שאנסה לייצר בעצמי מתכונים יצירתיים ופשוטים, אשר אוכל להכין בכל יום, מבלי לוותר על ההנאה שבאוכל😊
לאחר מכן, החלטתי שברצוני לשתף את המתכונים שלי עם עוד אנשים בעלי רגישות דומה או עם אנשים שפשוט בוחרים להימנע מגלוטן ו / או מחפשים מתכונים קלים להכנה.
אני מקווה שאצליח להעביר לכם את החוויה האישית שלי מהמטבח!
תמיד מוזמנים לכתוב לי באינסטגרם לכל שאלה שעולה

10 עובדות עליי:

אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בניהול ופיתוח ארגונים

אני עובדת היום כ-HR בחברת הייטק

יש לי 2 אחים גדולים: אדם ומיכאל

אני מכורה לקפה! שותה אותו בדר"כ עם חלב שיבולת שועל/ שקדים

הקוקטייל האהוב עלי הוא נגרוני ואם מדובר ביין, אז שיהיה לבן ויבש!

אני אוהבת לטייל לבד בעולם! הייתי בפראג, בודפשט, אתונה ווינה

המוזיקה האהובה עלי היא ג'אז

רקדתי בלט קלאסי ומודרני מגיל 5 ועד הצבא

בצבא שירתתי כמדריכת נגמ"ש בהנדסה קרבית

הבר / מסעדה האהוב עליי בתל אביב: DEPI

10 עובדות עליי:

אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בניהול ופיתוח ארגונים

אני עובדת היום כ-HR בחברת הייטק

יש לי 2 אחים גדולים: אדם ומיכאל

אני מכורה לקפה! שותה אותו בדר"כ עם חלב שיבולת שועל/ שקדים

הקוקטייל האהוב עלי הוא נגרוני ואם מדובר ביין, אז שיהיה לבן ויבש!

הבר / מסעדה האהוב עליי בתל אביב: DEPI

אני אוהבת לטייל לבד בעולם! הייתי בפראג, בודפשט, אתונה ווינה

המוזיקה האהובה עלי היא ג'אז

רקדתי בלט קלאסי ומודרני מגיל 5 ועד הצבא

בצבא שירתתי כמדריכת נגמ"ש בהנדסה קרבית

הבר / מסעדה האהוב עליי בתל אביב: DEPI