חטיף שוקולד מ-4 מרכיבים בלבד

לחטיף שוקולד (4 יחידות גדולות/ 8 קטנות):
1 חבילה שוקולד חלב (אפשר מריר)
2 כפות שמן קוקוס
חמאת בוטנים נוזלית
2 כפות פיסטוק
אופציה- מלח גס גרוס

אופן ההכנה:
○ תחילה נשבור את השוקולד לקערה ונוסיף את השמן קוקוס. ▫️נחמם במיקרו ל40 שניות ונערבב לתערובת אחידה
○ נכין תבנית סיליקון בצורה שתרצו (אפשר גם תבנית קרח)
○ נשים 1/3 גובה שוקולד נמס
○ מעל כף שכבה של חמאת בוטנים נוזלית, מעל זה שברי פיסטוק קצוצים ונסגור בעוד שוקולד חלב ופיסטוק (אופציה לגרוס מעט מלח גס)
○ נערבב מעט עם קיסם כדי ליצור מראה שיש כיפי
○ נשים במקפיא לפחות ל-3 שעות ונוציא רגע לפני האכילה
(נאחסן במקפיא בקופסא סגורה עד שבועיים)

תפריט נגישות