לעוגת הגבינה תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
500 גרם גבינת סקי 5% (או מסקרפונה או גבינת עיזים למריחה 5%)
1/2 כוס חמאת בוטנים נוזלית
1/4 כוס מייפל טהור
3/4 כוס קמח שקדים
2 קורט מלח גס
לגלייז:
▫️זלפו חמאת בוטנים כמה שתרצו
▫️מעל לכל יחידה גירדתי בערך 1 קוביית שוקולד לבן או מעט פחות
אופן ההכנה:
○ נשים בקערה גדולה את הגבינה, חמאת בוטנים, מייפל, תמצית וניל ומלח ונערבב טוב טוב
○ נוסיף את הקמח ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה, קרמית, ללא גושים כלל
○ נשמן תבנית מלבנית קטנה בקוטר 27.3×17.3×5.5 בשמן ונעביר את התערובת
○ נשטח עם לקקן לשכבה ישירה ואחידה, נכסה את התבנית ונעביר למקפיא ל4 שעות!
○ בהגשה, נחתוך לקוביות (חתכתי ל-12) ונזלף מעל לכל יחידה בערך כפית חמאת בוטנים ו1 קוביית שוקולד לבן