פצפוצי שוקולד וטחינה- ללא גלוטן וטבעוני

לפצפוצי שוקולד טחינה
(כוס= 250 מ״ל)

2 כוסות שיבולת שועל דקה ללא גלוטן
1 כוס פצפוצי אורז לבן תופח ללא סוכר
1 חבילת שוקולד מריר 50%-70%
1/2 כוס מייפל טהור
1/2 כוס טחינה גולמית משומשום מלא
1 כף תמצית וניל
2 קורט מלח גס

הוראות הכנה:
▫️ בקערה גדולה נשים את השיבולת שועל ופצפוצי האורז
▫️ נשבור את השוקולד לקוביות בקערה קטנה, נוסיף את המייפל ונשים במיקרו לבערך 40 שניות ואז נערבב טוב עד שנמס לגמרי
▫️ נוסיף לשוקולד את הטחינה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה
▫️ נשפוך את השוקולד והטחינה לתוך הקערה הגדולה ונוסיף תמצית וניל ומלח
▫️ נערבב טוב טוב עד שהכל מגובש לתערובת אחידה
▫️ נכדרר כדורים (עשיתי 26) ונשים על תבנית ששומנה מעט ולמקפיא ל2-3 שעות:)
▫️ בהגשה ניתן לזלף מעל מעט טחינה גולמית ולמי שאוהב מלוח, להוסיף עוד 2 גרגירי מלח מעל לכל כדור🤗
▫️ נשמור במקפיא ונוציא לפני ההגשה! עד ל-10 ימים במקפיא:)