לקראנץ׳ נוגט תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
1.5 כוסות פצפוצי אורז שטוחים
1 כוס אגוזי לוז שלמים טבעיים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס ממרח נוגט
מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה:
○ נשים בקערה את פצפוצי האורז יחד עם הטחינה וממרח אגוזי הלוז
○ נחתוך את אגוזי הלוז לחתיכות גסות יחסית
○ נכניס את האגוזי לוז לקערה ונערבב (ניתן להוסיף מלח גס גרוס)
○ נעביר לתבנית סיליקון לבחירתכם
○ נעביר למקפיא לפחות ל4 שעות
○ נוציא ונאכל ממש ישר לאחר ההוצאה מהמקפיא
○ נאחסן בקופסא אטומה עד שבועיים במקפיא
○ ניתן לזלף בהגשה מעט טחינה גולמית מעל