גלידוניות חלבה בציפוי שוקולד מריר ושוקולד לבן

לגלידוניות חלבה תצטרכו:
(כוס= 250 מ״ל)
2 כוסות קשיו מושרה ללילה
1 כוס תמרים חתוך דק( כ-10 תמרים)
1.25 כוסות טחינה / חמאת בוטנים נוזלי
1 כף סילאן
1 כוס חלב לבחירתכם (לא שקדים)
1 כף תמצית וניל
1 קורט מלח גס

לציפוי שוקולד מריר:
1 חבילת שוקולד מריר
2 כפות שמן קוקוס או להמיס עם חלב (לא שקדים)

לגלייז שוקולד לבן:
1/2 חבילת שוקולד לבן (לטבעוני- שוקולד לבן טבעוני או גלייז שוקולד מריר)
1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה:
○ תחילה נשרה את הקשיו בקערה עם מים פושרים המכסים את כל הקשיו למשך לילה
○ נסנן לאחר לילה את הקשיו ונעביר לבלנדר
○ נקצוץ את התמרים ונעביר לבלנדר
○ נוסיף את הטחינה, סילאן , תמצית וניל, מלח גס
○ נטחן על מצב ice cream או על מהירות low למשך כ45 שניות
○ נעצור, נערבב עם לקקן, נוסיף 1 כוס חלב ונטחן שוב פעם
○ נחזור על הפעולה עם הערבוב והטחינה עד למרקם נקרמי ונוזלי מעט
○ נכין את התבניות סיליקון עם המקלות עץ מ @cook_and_bake_il ונזלף עד הסוף!
○ ניישר עם לקקן יכניס למקפיא למשך לילה שלם:)
○ למחרת נמיס שוקולד מריר ושוקולד לבן בנפרד , אפשר גם במיקרו ל45 שניות עד למרקם נוזלי ואחיד
○ נמתין שהשוקולד יתקרר ואז נעביר אות כוס צרה ונטבול את הגלידה בשוקולד המריר עד ל3/4 גובה ונניח על גבי רשת
○ מעל נזלף עם כפית את השוקולד הלבן ונכין למקפיא לחצי שעה לפחות

Lynn Grinker אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות