חטיף שוקולד מ-4 מרכיבים בלבד

לחטיף שוקולד (4 יחידות גדולות/ 8 קטנות):
1 חבילה שוקולד חלב (אפשר מריר)
2 כפות שמן קוקוס
חמאת בוטנים נוזלית
2 כפות פיסטוק
אופציה- מלח גס גרוס

אופן ההכנה:
○ תחילה נשבור את השוקולד לקערה ונוסיף את השמן קוקוס. ▫️נחמם במיקרו ל40 שניות ונערבב לתערובת אחידה
○ נכין תבנית סיליקון בצורה שתרצו (אפשר גם תבנית קרח)
○ נשים 1/3 גובה שוקולד נמס
○ מעל כף שכבה של חמאת בוטנים נוזלית, מעל זה שברי פיסטוק קצוצים ונסגור בעוד שוקולד חלב ופיסטוק (אופציה לגרוס מעט מלח גס)
○ נערבב מעט עם קיסם כדי ליצור מראה שיש כיפי
○ נשים במקפיא לפחות ל-3 שעות ונוציא רגע לפני האכילה
(נאחסן במקפיא בקופסא סגורה עד שבועיים)

Lynn Grinker אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות