חיתוכיות שוקולד מריר ואגוזי לוז

לחיתוכיות שוקולד תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
2 חפיסות שוקולד מריר 70%-85%
1/4 כוס שמן קוקוס מוצק
2 כפות מייפל
1/2 כף תמצית וניל
1/2 כוס אגוזי לוז קלופים קלויים

אופן ההכנה:
○ תחילה נקלה את אגוזי הלוז הקלופים בתנור על 150 מעלות לבערך 10 דק או עד שהם מקבלים צבע מעט זהוב
○ נוציא אותם ונצנן ובינתיים נמיס את השוקולד בקערה יחד עם שמן הקוקוס, מייפל ותמצית הווניל- למיקרו לבערך דקה
○ נוציא ונערבב עד לתערובת אחידה!
○ נקצוץ את אגוזי הלוז גס על קרש חיתוך בזהירות!
○ נוסיף את אגוזי הלוז לשוקולד המריר ונערבב
○ נשים בתבנית ריבועית קטנה ששומנה קלות ונפזר מעל עוד מעט אגוזי לוז לקישוט. ניתן לזלף מעל לפני המקפיא גם חמאת בוטנים או חמאת אגוזי לוז.
○ נכסה בניילון נצמד ולמקפיא ל2-3 שעות
○ נוציא ונחתוך לחיתוכיות בגודל שתרצו! נאחסן במקפיא ונוציא בעת ההגשה.

Lynn Grinker אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות