חיתוכיות שוקולד מריר ואגוזי לוז

לחיתוכיות שוקולד תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
2 חפיסות שוקולד מריר 70%-85%
1/4 כוס שמן קוקוס מוצק
2 כפות מייפל
1/2 כף תמצית וניל
1/2 כוס אגוזי לוז קלופים קלויים

אופן ההכנה:
○ תחילה נקלה את אגוזי הלוז הקלופים בתנור על 150 מעלות לבערך 10 דק או עד שהם מקבלים צבע מעט זהוב
○ נוציא אותם ונצנן ובינתיים נמיס את השוקולד בקערה יחד עם שמן הקוקוס, מייפל ותמצית הווניל- למיקרו לבערך דקה
○ נוציא ונערבב עד לתערובת אחידה!
○ נקצוץ את אגוזי הלוז גס על קרש חיתוך בזהירות!
○ נוסיף את אגוזי הלוז לשוקולד המריר ונערבב
○ נשים בתבנית ריבועית קטנה ששומנה קלות ונפזר מעל עוד מעט אגוזי לוז לקישוט. ניתן לזלף מעל לפני המקפיא גם חמאת בוטנים או חמאת אגוזי לוז.
○ נכסה בניילון נצמד ולמקפיא ל2-3 שעות
○ נוציא ונחתוך לחיתוכיות בגודל שתרצו! נאחסן במקפיא ונוציא בעת ההגשה.