טארט מסקרפונה ופירות יער

לבצק הטארט:
(כוס= 250 מ״ל)
2 כוסות קמח שקדים
1 ביצה M
1/4 כוס חלב לבחירתכם
1/4 כוס סוכר קוקוס/ קנים/ לבן
1 כף שמן קוקוס / אחר

לקרם מסקרפונה
1 חבילה מסקרפונה (250 גרם)
2 יחידות יוגורט פרו וניל
3 כפות אבקת פודינג וניל

טופינג:
אוכמניות ותותים טריים

אופן ההכנה:
○ תחילה נחמם את התנור על 180 מעלות (לא טורבו)
○ נכין את הבצק לטארט- בקערה גדולה נשים את הקמח שקדים, סוכר קוקוס ונערבב. נכניס את הביצה, חלב, שמן ונערבב היטב עד לתערובת אחידה ומעט רטובה
○ נכין תבנית בינונית לטארט ונשמן היטב היטב מכל הכיוונים.
○ נעביר את הבצק ונשטח עם ידיים מעט רטובות כולל לדפנות התבנית (חשוב ליצור שכבה דקה ואחידה)
○ נעבור עם מזלג לכל אורך התחתית וניצור חורים אחידים
○ נכניס לתנור ל 30-32 דק, או עד שמעט מעט מזהיב במרכז ומתחיל להיות זהוב מהדפנות (נוציא לקירור מלא)
○ נכין את הקרם מסקרפונה- נשים במיקסר את המסקרפונה, יוגורט ואבקת פודינג על מהירות בינונית ולאט לאט נגביר. נקציף עד שנהיה תערובת יציבה ומוקצפת היטב
○ נעביר את התערובת על בצד הטארט לאחר שהתקרר, נפזר באופן שווה עם לקקן עד לדפנות
○ נקשט מעל עם פרוסות תותים טריים ואוכמניות או כל פרי טרי שתרצו
○ נכניס למקרר ל3-4 שעות להתייצבות ומוכן!
○ נאחסן במקרר עד 5 ימים מרגע ההכנה

תפריט נגישות