למנה גדולה/ 2 קטנות תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
2 ביצים L
1.5 כפות טחינה גולמית
1 חופן גדולה של תרד
תבלינים:
מעט מלח ופלפל לפי הטעם
מילוי:
ניתן למלא במה שתרצו!
אני בחרתי בגבינת עיזים למריחה, פיטריות, צנונית, גבינת בושה עיזים, חמוציות ותרד !
אופן ההכנה:
○ נטחן בבלנדר את הביצים יחד עם הטחינה הגולמית והתרד עד לבלילה אחידה
○ נחמם מחבת משומנת על חום נמוך
○ נשפוך את הבלילה (מנה גדולה או 2 קטנות ) ונכסה במכסה ל1-2 דק עד שיש ממש בועות
○ נהפוך בעדינות רבה ונחמם על הצד השני לעוד דקה
○ נעביר על צלחת ונחצה את הטורטיתרד באמצע מלמעלה עד לחצי בלבד
○ נמלא בתוספות שנרצה (לא יותר מידי כדי שלא יקרע) ונתבל לפי הטעם:)
○ נתחיל לקפל רבע על רבע בעדינות ובתיאבון!