מאפינס פיסטוק ופטל כמו בסטרבאקס

ניתן להכין 7 מאפינס זוגיים או 14 מאפינס אישיים (בתמונה אלו זוגיים).

למאפינס תצטרכו:
(כוס= 250 מ״ל)
1.5 כוסות קמח שקדים
1 כוס קמח שיבולת שועל ללא לגוטן
1/3 כוס פיסטוק טחון
1/2 כוס סוכר קנים או קוקוס
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
1/3 כוס שמן קוקוס
6 כפות חלב שיבולת שועל/ אחר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים L
1/4 כפית מלח הארץ

טופינג ומילוי:
1/2 כוס פטל אדום
1/4 כוס פיסטוק טחון

אופן ההכנה:
○ תחילה נערבב את כל המרכיבים היבשים: קמח שקדים, קמח שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה, מלח
○ לאחר מכן, נוסיף את המרכיבים הרטובים: שמן קוקוס, ביצים, חלב, תמצית וניל
○ לבסוף, נכניס את הפיסטוק הטחון ונערבב הכל
○ נכין תבניות של מאפינס משומנות היטב.
○ נשים כף במרכז כל תבנית ובמרכז נשים 2 פטלים ומעט פיסטוק טחון.
○ נסגור בכף נוספת של הבלילה ונקשט מעל גם במעט פטל ופיסטוק:)
○ נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות (לא טורבו) לבערך 38 דק. נוציא ברגע שהקיסם יוצא מעט לח ולא יבש לגמרי.

Lynn Grinker אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות