עוגת גבינה וחמאת בוטנים לא אפויה, עם שוקולד לבן מגורד

לעוגת הגבינה תצטרכו:
(כוס=250 מ״ל)
500 גרם גבינת סקי 5% (או מסקרפונה או גבינת עיזים למריחה 5%)
1/2 כוס חמאת בוטנים נוזלית
1/4 כוס מייפל טהור
3/4 כוס קמח שקדים
2 קורט מלח גס

לגלייז:
▫️זלפו חמאת בוטנים כמה שתרצו
▫️מעל לכל יחידה גירדתי בערך 1 קוביית שוקולד לבן או מעט פחות

אופן ההכנה:
○ נשים בקערה גדולה את הגבינה, חמאת בוטנים, מייפל, תמצית וניל ומלח ונערבב טוב טוב
○ נוסיף את הקמח ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה, קרמית, ללא גושים כלל
○ נשמן תבנית מלבנית קטנה בקוטר 27.3×17.3×5.5 בשמן ונעביר את התערובת
○ נשטח עם לקקן לשכבה ישירה ואחידה, נכסה את התבנית ונעביר למקפיא ל4 שעות!
○ בהגשה, נחתוך לקוביות (חתכתי ל-12) ונזלף מעל לכל יחידה בערך כפית חמאת בוטנים ו1 קוביית שוקולד לבן

Lynn Grinker אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות