לבול אסאי (גדול / 2 קטנים) תצטרכו:
(כוס= 250 מ״ל)
1 כוס בננה קפואה
2 חפיסות אסאי קפוא
1 כף תמצית וניל
1 תמר מג׳הול או 1 כף ממתיק
1 כפית קינמון שטוחה
2/3 כוס חלב שיבולת שועל / אחר
(ניתן להמיר חבילה של אסאי ב-1 כוס פירות יער קפואים לבחירתכם)
תוספות:
1/3 בננה פרוסה
כף פולי קקאו
כפית קוקוס טחון
1 כפי חמאת בוטנים נוזלית
אופן ההכנה:
○ נשים את חתיכות הבננה הקפואה
○ נחתוך את האסאי בידיים לחתיכות קטנות לאחר שנעביר טיפה בזרם מים בכיור
○ נוסיף תמר, וניל, קינמון וחלב ונטחן על עוצמה של smoothie bowl או עוצמה חזקה בפולסים עד שזה נטחן