מניפת בטטה בתנור עם גבינת עיזים

למניפת בטטה תטצרכו:
1 בטטה בינונית- גדולה
גבינת עיזים (פורמעז)
שמן זית
סילאן/ דבש

תבלינים:
מלח גס גרוס, צילי חריף גרוס, אורגנו מיובש ובזיליקום מיובש

אופם ההכנה:
○ נקלוף את הבטטה לגמרי
○ נחתוך את הבטטה לרצועות בעובי 1-1.5 ס״מ
○ נשמן בנדיבות את הבטטה משני הצמדים בשמן זית ונעשה לה מסאז׳ כדי שהשמן ייספג טוב
○ נשים מעל תבלינים לפי הטעם ולתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד שהבטטה נהיית רכה
○ נוציא ונשים מעל פרוסות יפות של גבינת עיזים רכה עם מעט תבלינים ושמן זית מעל
○ לתנור עד שהגבינה מעט נמסה והבטטה מקבלת צבע יפה ומעט שרוף בצדדים
○ נגיש עם סילאן/ דבש מעל ובתיאבון!

תפריט נגישות